Για την πλοήγηση


Υπηρεσίες Μονώσεων - Ανακαινίσεων


Η ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ με έδρα τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

-Εσωτερικές τοιχοποιίες με γυψοσανίδες
-Ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας από τσιμεντοσανίδα και ινοσανίδα
-Εσωτερικές οροφές με γυψοσανίδες και ορυκτή ίνα
-Εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις με τσιμεντοσανίδα, ινοσανίδα και άνθυγρη γυψοσανίδα

Παρακαλούμε δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας:

Θερμομόνωση

Η εξωτερική θερμομόνωση παρέχει αξιόπιστα συστήματα τα οποία εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Οι θερμικές απώλειες έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση υγρασίας και μούχλας στο εσωτερικό του κτιρίου και τον σχηματισμό ρωγμών στη πρόσοψη.
Η εξωτερική θερμομόνωση περιορίζει τη ροή θερμότητας το χειμώνα από το εσωτερικό του κτιρίου προς τον εξωτερικό κρύο αέρα, ενώ το καλοκαίρι από το θερμό εξωτερικό αέρα προς το δροσερότερο εσωτερικό του κτιρίου.

Ανακαινίσεις Εσωτερικών Χώρων - Διαμερισμάτων και Επαγγελματικών Χώρων


Η αισθητική, η λειτουργικότητα και οι απαιτήσεις του πελάτη έρχονται σε πρώτο πλάνο και αποτελούν τους σημαντικότερους στόχους για της εταιρείας κατατην ανάληψη ενός έργου.
Παρακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες, τις καινούργιες απαιτήσεις, και τηρούμε συνεχή επαφή με τον πελάτη καθόλη την διάρκεια του έργου.

Δείτε περισσότερα

Εφαρμογή Συστημάτων Ξηράς Δόμησης


Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε γρήγορες, λειτουργικές και οικονομικές λύσεις που αφορούν τον διαχωρισμό εσωτερικών χώρων με τοιχοποιίες γυψοσανίδας, συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας, μείωση ύψους δώματος με την κατασκευή οροφών από γυψοσανίδα ή πλάκες ορυκτής ίνας, επενδύσεις με διάφορα είδη γυψοσανίδας ανάλλογα με τις ανάγκες σας κλπ.

Δείτε περισσότερα

Εμπορία Μονωτικών Υλικών & Επαγγελματικών Εργαλείων


Στο κατάστημα της εταιρείας διατίθενται και ως προς λιανική πώληση, υλικά ξηράς δόμησης (παντός τύπου γυψοσανίδες, ινοσανίδες τσιμεντοσανίδες κ.α.). Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκάμα μονωτικών προϊόντων  καθώς και επαγγελματικά εργαλεία για πάσης φύσεως εργασία.

Δειτε περισσότερα